Alpha

Hva som helst?

Kan jeg virkelig spørre om hva som helst?

Selvsagt! Alle spørsmålene om kristendommen som du alltid har hatt lyst til å stille, eller bare var nysgjerrig på. Dette er din mulighet!

Lyngdal Menighet arrangerer Alpha med jevne mellomrom! Alpha er en mulighet til å utforske meningen med livet. Det foregår en gang i uka, og inkluderer en tale, noe å spise, samtale i små grupper, og en fantastisk weekend med overnatting omtrent halvveis ut i kurset.

Alpha har blitt et verdensvidt fenomen, som nå tilbys i 164 land verden over! Millioner av folk i alle aldre kommer for å utforske meningen med livet.

Hver kveld blir det noe å spise, latter og læring i en morsom og vennlig atmosfære hvor alle spørsmål om livet og Gud er hjertelig velkomne! Spørsmål som Finnes Gud? Hvem er Jesus? Hvem er Den Hellige Ånd? Har Gud en plan for livet mitt?

Hvem er Alpha for?

Alpha er for deg!