Lyngdal menighet arrangerer skiweekend for ungdom fra 7. til 10. klasse den 20. til 22. mars.

NB: Arrangmenetet er fullbooket. Se nederst i teksten for informasjon o hvordan du kan melde deg på venteliste.

Vil du være med til Tonstad på en uforglemmelig skiweekend? Sammen med 10 voksne ledere reiser vi til den flotte leirplassen Tonstadli hvor vi overnatter og får servert gode måltider. Målet med turen er idrettsglede og trosglede. Vi skal bli bedre kjent med hverandre og den kristne tro, og samtidig skal vi være fysisk aktive. Lørdag og søndag drar vi til Ålsheia/Tjøromfjellet og står på ski. Det er mulig å velge en eller to dager i trekket. Pris for transport, overnatting og mat er kr 750,-. I tillegg kommer skikort. Todagerskort koster kr. 520,- (barn)/kr. 640,- (over fylte 16 år). Endagskort koster kr. 280,- /350,-. Skitrekket har utleie av ski og sikkerhetsutstyr dersom en behov for det. Sjekk https://sirdal-skisenter.no/ for mer info. Det er plass til 45 ungdommer på turen. Avreise fra Lyngdal Kirkesenter fredag 20. mars kl. 17:00. Hjertelig velkommen! Trykk her for å komme til selve påmeldingen. Påmeldingen er åpen fra og med onsdag 15. januar kl. 00:00. Er alle de 45 plassene booket, ber vi deg om å sende e-post til Geirluf Grødem her. (geirulf alfakrøll lyngdal.kirken.no)  Rekkefølgen disse kommer inn i vil danne grunnlag for venteliste. Skriv inn navn på den du ønsker å melde på, fødselsdato, adresse, mobilnummer og e-post (hvis den påmeldte har det). Skriv også inn ditt (foresattes) navn, adresse, mobilnummer og e-post.