Utdeling av "Bibelen for små barn" i Lyngdal, Kvås og Austad

Kjære fireåring!
Vi vil invitere deg til utdeling av "Bibelen for små barn" i Lyngdal kirke søndag den 14. oktober under familiegudstjenesten som starter kl. 11:00. For dere som bor i Kvås deles boken under gudstjenesten i Kvås kirke 4. november kl. 11:00 og for dere som bor i Austad/Korshamn så deles boken ut under gudstjenesten 2. desember kl. 17:00 i Austad kirke.

"Bibelen for små barn" er en flott bok som med klare og morsomme tegninger forteller mer enn 90 av favoritthistoriene fra Bibelen på en  levende måte.

I forkant av utdelingen av "Bibelen for små barn", torsdag 11. oktober, vil vi i tillegg invitere deg til en samling for alle fireåringer fra kl. 17:00-18:00 i Lyngdal Kirke. På denne samlingen blir det tid til å bli kjent med andre fireåringer og sammen skal vi bli bedre kjent med Jesus gjennom lek og aktiviteter. Ta med deg en voksen som kan være sammen med deg.

Påmelding til samlingen torsdag 11. oktober og/eller utdelingen av "Bibelen for små barn" under gudstjenesten de aktuelle søndagene finner du på våre nettside her

Hvis søndagen for utdeling av "Bibelen for små barn" i din kirke ikke passer er det mulig å melde seg på en av de andre søndagene.

Hjertelig velkommen!

Kjempegod hilsen fra Lyngdal menighet