Søndagsskole hjemme

I dag og i de kommende uker åpner det seg opp helt nye muligheter. Både barn  og voksen må finne nye måter å leve på og ikke minst tenke igjennom hva man skal bruke dagene til. Nå når alle menigheter har avlyst alle arrangementer for barn og unge må trosopplæringsarbeidet gjøres 100 % hjemme. I noen hjem og familier er dette dagligdags, i andre fremmed. Vi oppfordrer alle til å tenke igjennom hvordan du som foreldre og foresatt kan bidra i situasjonen, slik at barn og unge kan få både kunnskap om Jesus og få mulighet til å stille spørsmål knyttet til den kristen tro hjemme. Som menigheter vil vi ha presentere ulike verktøy og ideer som foreldre og foresatte kan benytte. I dag anbefaler vi Søndagsskolen. Har du barn? Finn frem mobilen, nettbrettet, Chromcast eller Apple-TV og trykk her for å snurre film. Tema er "Den gode gjeteren" og bibelteksten er fra Johannes evangeliet kapittel 10 og vers 11-18.