Endelig gudstjenester i kirker og kapell - 24. mai blir det 6 gudstjenester i Lyngdal sokn

Etter snart to og en halv måned uten gudstjenester i våre kirker og kapell er vi igjen klare for å møtes til gudstjeneste søndag 24. mai. Smittevernforskriftene gjelder også for gudstjenesten, så maks antall deltakere er 50 + de medvirkende. Vi er også pålagt å føre navneliste for at kommunen evt. kan drive effektiv smittesporing. Disse listene vil bli oppbevart på Lyngdal kirkekontor i 10 dager etter gudstjenesten. For å ha kontroll på hvor mange og hvem som kommer blir det derfor nødvendig med påmelding til gudstjenestene. Finn den gudstjenesten du kan tenke deg å delta på og meld deg på her. Det blir gudstjenester med nattverd i Lyngdal kirke med maks 50 deltaker kl. 09:30 og kl. 11:00. I Korshamn kapell blir det gudstjeneste ned nattverd og maks 25 deltakere kl. 11:00. I Austad kirke blir det gudstjeneste med dåp og maks 15 deltakere (her er det 35 deltakere i dåpsfølget) kl. 12:30. I Kvås kirke blir det gudstjeneste med nattverd og maks 50 deltakere kl. 19:00. Vi håper riktig mange finner veien tilbake til menighetsfellesskapet og våre flott kirkebygg. Hjertelig velkommen! Skulle du ved påmelding får beskjed om at arrangementet er fullt ber vi deg om å melde deg på en av de andre gudstjenestene. Om alle gudstjenester blir fullbooket vil det bli satt opp flere gudstjenester i løpet av søndagen.