Trosopplæring 0-12 År

Illustrasjonsfoto

Aktiviteter
Hallo-Venn er avlyst

Det annonserte Hallo-Venn arrangementet den 31. oktober er avlyst. Lyngdal menighet har denne høsten fått på plass to kontinuerlige arrangementer i Lyngdal Kirkesenter for de samme målgrupper som Hallo-Venn: Onsdagsklubben for 1.-4. klasse og MiniF for 5.-7. klasse. Onsdagsklubben arrangeres annenhver onsdag i oddetallsuker kl.17:30 -19:00 for 1.-4. klasse og MiniF annenhver fredag kl. 19:00-21:00 i oddetallsuker for 5.-7. klasse. På bakgrunn av disse to nye arrangementene er det gjort en vurdering i menighetens Trosopplæinrgsutvalg 0-12 år, om at intensjonene som lå bak oppstart og gjennomføring av Hallo-Venn, nå mer enn noen gang er dekket og vi ønsker barn hjertelig velkommen til både Onsdagsklubben og MiniF annen hver uke.

Topp TrosOpplæring for 3. og 4. klasse

Topp TrosOPPlærig starter onsdag 24. oktober for 4. klasse på Berge, Å og Årnes barneskoler. Her kan du laste ned invitasjonsbrevet. Påmeldigsfrist er 22. oktober og påmeldingen finner du her.

Topp TrosOPPlærig starter fredag 26. oktober for 3. klasse på Berge, Å og Årnes barneskoler. Her kan du laste ned invitasjonsbrevet. Påmeldingsfrist er 24. oktober og påmeldingen finner du her.

Utdeling av "Bibelen for små barn" i Lyngdal, Kvås og Austad

Kjære fireåring!
Vi vil invitere deg til utdeling av "Bibelen for små barn" i Lyngdal kirke søndag den 14. oktober under familiegudstjenesten som starter kl. 11:00. For dere som bor i Kvås deles boken under gudstjenesten i Kvås kirke 4. november kl. 11:00 og for dere som bor i Austad/Korshamn så deles boken ut under gudstjenesten 2. desember kl. 17:00 i Austad kirke.

Les mer...

Kalender aktiviteter for barn

Aktuelt / Nyheter

Hallo-Venn er avlyst

Det annonserte Hallo-Venn arrangementet den 31. oktober er avlyst. Lyngdal meni...   Les mer...

Topp TrosOpplæring for 3. og 4. klasse

Topp TrosOPPlærig starter onsdag 24. oktober for 4. klasse på Berge, Å og Årnes...   Les mer...

Utdeling av "Bibelen for små barn" i Lyngdal, Kvås og Austad

Kjære fireåring! Vi vil invitere deg til utdeling av " Bibelen for små barn "...   Les mer...

Aktivitetsdag for 4.-klassinger 19. oktober

Kjære 4.-klassing! Vi ønsker å invitere deg til en aktivitetsdag fredag 19...   Les mer...

GLAD LØRDAG

Lørdag 20. oktober er det GLAD LØRDAG for alle 2.-klasinger.    Les mer...

Bli med og støtt søndagskolen i Lyngdal menighet!

   Les mer...