Påmelding Topp Trosopplæring 3. og 4. klasse Årnes skole

Her kan du melde deg på Topp TrosOPPplæring for 3. og 4. klasse på Årnes skole.

Kjære 3 og 4. klassing på Årnes!
Vi ønsker å invitere deg til å være med på TOPP TrosOPPlæring.

Tre ganger i februar og mars ønsker vi deg velkommen til et klasserom på skolen din.
På TOPP samlingene møter du noen fra kirka som vil fortelle deg om Jesus. Vi synger, har aktiviteter, og vi spiser et enkelt frukt måltid sammen. Det er fint og viktig å vite hvorfor vi er døpt og lære om hvem og hva vi tror på. Vi møtes på skolen i klasserommet kl.12:30-14:05. Etterpå går du til SFO eller hjem/blir hentet.

Etter at de tre samlingene er ferdige, inviterer vi deg og din familie til lørdagsgrøt i Lyngdal Kirkesenter 17. mars fra kl. 12:00-14:00 hvor dere får utdelt TOPP-diplom kl. 13:00

Datoer:
Onsdag 28. februar
Onsdag 7. mars
Onsdag 14. mars

Du må gjerne ta med deg en venn på TOPP. Alle som går i 3 og 4. klasse er velkommen.

Påmelding Topp Trosopplæring 4. klasse Berge skole

Her kan du melde deg på Topp TrosOPPplæring for 4. klasse på Berge skole.

Kjære 4. klassing på Berge skole!

Vi ønsker å invitere deg til å være med på TOPP TrosOPPlæring.

Tre ganger ønsker vi at du skal komme til et klasserom på skolen din. På Topp samlingene møter du noen fra kirka som vil fortelle deg om Jesus. Vi synger, har aktiviteter og vi spiser et enkelt frukt måltid sammen. Det er fint og viktig å vite hvorfor vi er døpt og lære om hvem og hva vi tror på. Vi møtes på skolen i klasserommet kl. 12:30 -14:05.  Etterpå går du til SFO eller hjem/blir hentet.

Topp samlingene på Berge blir: fredag 9. mars, fredag 16. mars og fredag 23. mars.

Påmeldingsfrist er onsdag 7. mars

Når disse samlingene er ferdige, inviterer vi deg og din familie til Lørdagsgrøt i Lyngdal Kirkesenter 24. mars fra kl. 12:00 -14:00 hvor dere får utdelt TOPP-diplom kl. 13:00.

Du må gjerne ta med deg en venn på TOPP, alle som går i 4. klasse er velkommen. Du får invitasjon fordi du er medlem av Den Norske Kirke eller en av foreldrene dine er det.

Vi ønsker deg velkommen til dette! Håper vi ser deg! Kjempegod hilsen fra Lyngdal menighet ved Johanne Ougland tlf.: 971 11 770.

Påmelding Topp Trosopplæring 4. klasse Å skole

Her kan du melde deg på Topp TrosOPPplæring for 4. klasse på Å skole.

Kjære 4. klassing på Å skole!

Vi ønsker å invitere deg til å være med på TOPP TrosOPPlæring.

Topp samlingene på Å blir: fredag 16.mars, fredag 23.mars og  fredag 6. april.

Påmeldingsfrist er onsdag 14. mars

Når disse samlingene er ferdige, inviterer vi deg og din familie til MMM (Mandag Middag Mer) i Lyngdal Kirkesenter 9. april kl. 15:30 hvor dere får utdelt TOPP-diplom kl. 16:00.

Gudstjenestepåminnelse på SMS

Vi har nå gleden av å tilby gudstjenestepåminnelse på SMS. Valg menighet nedenfor og fyll inn navn og mobiltelefonnummer. Du vil da motta en SMS med informasjon om søndagens gudstjeneste og det samme vil gjelde ved høytidsgudstjenester. Tjenesten er gratis!

Lyngdal menighet (Lyngdal kirke og Lyngdal Kirkesenter)

Austad menighet (Austad kirke og Korshamn kapell)

Kvås menighet (Kvås kirke)

Påmelding til menighetstur for Lyngdal, Austad og Kvås 25.-27 mai

Årets store begivenhet går av stabelen i perioden 25. – 27. mai til Fjerritslev i Danmark. Menighetsturen er for alle i alle aldre! Vi håper spesielt at menighetsturen vil bli en flott mulighet for alle som ønsker å finne en god anledning til å bli kjent med mennesker i Lyngdal, Austad og Kvås menigheter og i år vil vi ha et spesielt fokus på ungdommene i menighetene. Mer informasjon, foreløpig program og priser finner du på artikkel på forsiden her. Vi bor på Han Herred Fritidscenter & Fjerritslev Vandrerhjem. Dette er et vandrehjem med svært gode fasiliteter med bl.a. annet tre gymsaler og badebasseng. Det blir avreise med ColorLine fra Kristiansand fredag 25. mai kl. 08:00 og retur fra Hirtshals søndag 27. mai kl. 12:15. Påmelding til turen gjør du ved å trykke her.

Påmelding Skiiweekend til Tonstad 9.-11. mars

Klikk her for å melde deg på skiweekenden til Tonstadli 9.-11. mars.

Går du i 7. til 10. klasse og har lyst til å være med på skiweekend? Vi reiser til Tonstad hvor vi overnatter på en flott leirplass. På dagene drar vi ti Ålsheia og Tjørhomfjellet for å stå på ski. Målet er å bli bedre kjent med hverandre og den kristne tro.

Pris kr. 650,- (inkuderer mat, transport og overnatting). Skikort i to dager koster kr. 490,- for barn og kr. 600 fra fylte 16 år.

Vi har plass til 40 deltakere. Om linken over ikke fungerer betyr det at det er fullt. Da kan du sende en e-post til Geirulf Grødem med navn og kontakttelefonnummer. E-postadresse: geirulf@lyngdal.kirken.no