Påmelding Stor Stas 27. april

Fredag 27. april er det igjen Stor Stas i Lyngdal Kirkesenter. Denne gangen får vi besøk av Johan Remen Evensen, og Wenche Sinnes skal synge for oss. Vi får servert hvit fisk fra Båly med ramsløksemulsjon, reddik, gulrot puré, asparges og saltkokte amadine poteter. Til dessert serverer vi frisk sorbet med marinerte bæ¦r og en smuldre kake. Kvelden starter 19.30 og koster kr 250 pr. person som betales ved inngangen.

Her melder du deg på til Stor Stas i Lyngdal Kirkesenter 27. april.

Påmelding til konfirmasjon 2019

Ønsker du å bli være konfirmant hos oss? Meld deg på her

Kurs i miksebordet i Lyngdal kirkesenter
Trenger du et enkelt kurs for å gjennomføre enkle arrangementer, eller har du lyst til å bli tekniker i Lyngdal kirkesenter?
Miksebordet er hjernen i flerbrukssalen i Lyngdal Kirkesenter. Enten du har lyst til å kunne slå på lyd, slå på lys, rigge opp en mikrofon, vise en PowerPoint eller kanskje en gang selv skape kreative ting på scenen og ta gudstjenesten til nye høyder, starter reisen din her.

Senterstyret tilbyr nå tre ulike kurs:

Del 1: Grunnkurs
For alle som har noe med miksepulten å gjøre (stab, musikere, korledere osv). Dette er helt basic, og går over en ettermiddag/kveld. Vi setter av fra kl. 17:00-22:00, men det kan tenkes at gruppen må deles i to avhengig av hvor mange som melder seg på.
Kursholder: Rolf Gunnar Augland fra Agder Lyd.
Dato: 4. april

Del 2: Lydmiks
For alle som ønsker å lære mer om miksing av lyd. Bygger videre fra Del 1. Tanken er at vi skal bygge opp en gruppe mennesker som kan tenkes seg å ha en tjeneste i menigheten, og som etter dette kurset kan ta teknisk ansvar for arrangementer i Flerbrukssalen i Lyngdal Kirkesenter. Kurset går over en hel lørdag. Det blir også gitt en grunnleggende opplæring i lys.
Kursholder: Ruben Lervåg fra Agder Lyd/Ansgar
Dato: 19. mai

Del 3: Bilde/projektor/programvare for bildevisning
Dette kurset holdes av interne kursholdere fra staben. Dato blir satt senere, og sendt på SMS til de som melder seg på. Her lærer man om skjermene og hvordan projektorene fungerer. Man lærer alt man trenger for å vise en PowerPoint, vise film, Easy Worship og andre medier som hører projektoren til.