iFollow

Aldersgruppe: 8. klasse og oppover
Lyngdal kirkesenter
Lørdager i oddetallsuker kl. 20.00-23.30

iFollow (iF) er ungdomsklubben vår. Vi åpner dørene kl. 20.00 og kl. 20.20 starter vi møtet. Her er det andakt, musikk og lek. Etter møtet åpner kiosken med masse godt i, og det er nesten alltid god og varm mat å få kjøpt. Vi har mange brettspill som blir flittig brukt, FIFA, bordtennis, biljard og mye annet gøy. Vi har som regel en felles aktivitet som alle kan være med på litt utpå kvelden, som Just dance, Ninja Warrior, FIFA-turnering, volleyball-turnering, juleverksted, osv.

Ca. en gang i måneden byttes møtet ut med Ungdomskirken. Da er det en enkel gudstjeneste med blant annet nattverd og lystenning. Konfirmantene kan også få kryss på denne kvelden som en av de 8 gudstjenestene de skal delta på.

Følg iFollow på sosiale medier:

Kontaktinformasjon:
Ruth Miriam Foss

iF-styret:

Ingrid Vinsrygg (leder)
Johanna Salvesen (leder)

Angelica Simonsen
Ariel Bringsjord
Daniel Fåland
Ingvild Vatnedal
Johanna Qvarfordt
Nicole Febrianne Omland