Konfirmant 2024 - Lyngdal, Kvås og Austad


Her kan du melde deg på som konfirmant 2024 i Lyngdal, Kvås og Austad menigheter. Undervisningen starter i slutten av oktober og fullføres med konfirmasjoner i Lyngdal kirke, Kvås kirke og Austad kirke i september 2024. 

Dato for informasjonsmøte om konfirmasjon er 11. oktober kl. 18:00-19:00. Informasjonsmøte er i Lyngdal Kirkesenter. Det er fortsatt mulig å melde deg på konfirmasjon i 2024 på vår nettside på linken nedenfor. 

Påmeldingen til konfirmansjonsundervisning og konfirmasjon i Lyngdal, Kvås og Austad. 

Informasjonsbrosjyren ble sendt i posten til alle medlemmer i Den norske kirke i Lyngdal, Kvås og Austad født i 2009 i mai 2023. Den kan ogås lastes ned her.

Konfirmant—jeg?

Hvem er jeg? Finnes Gud? Hvorfor Jesus? Hva vil det si å tro? Hvordan skal jeg leve livet? I konfirmanttiden får du mulighet til å utforske noen av livets store spørsmål, lære mer om den kristne tro, og bli bedre kjent med både deg selv og Gud! Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror.
Å være konfirmant er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Hva skjer i løpet av året?

Konfirmantopplegget består av flere ulike elementer:
Faste undervisningssamlinger gjennom året, ulike aktiviteter, gudstjenester, og en fantastisk sommerleir KonfAction (film fra KonfAction 2022) 

Velkommen som konfirmant hos oss!

Les mer om konfirmasjon i Den norske kirke her.

Tilbake