Lyngdal menighet arrangerer skiweekend for ungdom fra 8. til 10. klasse den 17. til 19. mars.


iFollow, Lyngdal menighets ungdomsarbeid, arrangerer skiweekend for ungdom fra 8. og 10. klasse den 17. til 19. mars.

Viktig informasjon til alle påmeldte

 

Informasjon om betaling av turen

 

Vil du være med til Tonstad på en uforglemmelig skiweekend? Sammen med 10 ledere reiser vi til den flotte leirplassen Tonstadli hvor vi overnatter og får servert gode måltider. Målet med turen er idrettsglede og trosglede. Vi skal bli bedre kjent med hverandre og den kristne tro, og samtidig skal vi være fysisk aktive. Trykk her for program og viktig informasjon til de som har meldt seg på turen.

Pris for transport, overnatting og mat er kr 1 500,-. Prisen reduserers til kr 1 300,- om er eller blir medlem i iFollow (mer om hvordan dette gjøres litt lengre ned i teksten). Det gis også søskenmoderasjon med kr 300 pr. ungdom. Vi sender ut info om betaling av selve turen etter hvert. Samme info gis også i denne artikkel når det er klart. Trykk her for informasjon om betaling.

I tillegg til prisen for transport, overnatting og mat kommer evt. skikort for 1 eller 2 dager. Dette må den enkelte selv kjøpe online før avreise. Vi sender ut info om hvordan dette gjøres til alle påmeldte. Todagerskort koster kr. 580,- (barn) / kr. 725,- (fra fylte 16 år). Dagskort koster kr. 320,- / 400,-. Skitrekket har utleie av ski og sikkerhetsutstyr dersom en behov for det. Sjekk https://sirdal-skisenter.no/ for mer info. Det er mulig å bli med på turen om man kun ønsker å gå på langrennski både lørdagen og søndagen eller ønsker dette en av dagene.

Det er plass til 45 ungdommer på turen. Avreise fra Lyngdal Kirkesenter fredag 20. mars kl. 17:00. Trykk her for å komme til selve påmeldingen. Påmeldingen er åpen fra og med mandag 27. februar kl. 17:00.

Er alle de 45 plassene booket, ber vi deg om å sende e-post til Carl Magnus Salvesen her. Rekkefølgen disse kommer inn i vil danne grunnlag for venteliste. Skriv inn navn på den du ønsker å melde på, fødselsdato, adresse, mobilnummer og e-post (hvis den påmeldte har det). Skriv også inn ditt (foresattes) navn, adresse, mobilnummer og e-post.

For å bli medlem i iFollow og få redusert prisen på selve turen fra kr 1 500 til kr 1 300 må følgende gjøres: Søk opp "Lyngdal Kirkesenter" på Vipps eller velg Vippsnummer 93790. Velg så "Kontingent - merk m aktivitet" i menyen. Meldemskap koster kr. 100 pr. år. Vipps kr 100 og merk betalingen med "Navn" + følgende tekst: "iFollow 2023" (eks.: Ole Olsen iFollow 2023). 

Ta kontakt med Carl Magnus Salvesen om du har spørsmål. Lyngdal menighet kan være behjelpelig om kostandene for turen er for høye for å kunne delta. Ta i så fall også kontakt med Carl Magnus Salvesen på e-poste her eller ring på tlf. nr. 95 85 35 01

 

Tilbake